ДИГИТАЛ СИСТЕМИ - Крај на жештината! ДИГИТАЛ СИСТЕМИ - Крај на жештината!

NORMIST Дистрибутер

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е официјален дистрибутер на НОРМИСТ во Бугарија и Македонија

BH Gold 1300

BH_SMART2000

SMART TOWER со интегриран контролер SMART TOWER повекенаменски грач од прва класа кој наоѓа примена како кај домашните така и кај бизнис и индустриските корисници. Вертикално е поставен за заштеда на просторот. Вграден димер за регулација.

TERM2000

TERM 2000 со нова заштита категорија IP67 Иновација: новиот целосно водоотпорен, TERM 2000 IP67 е дизајниран и опремен со специјална gold-tube (златна цефка). Поради неговиот отворен дизајн (без стакло) TERM 2000 IP-67 постигнува многу голема издржливост, до 5000 работни саати. Елегантен, компактен и лесен за употреба, овој греач е направен за едноставно греење во надворешни услови. Во зависност од потребите се комбинира со два или три греачи

TERM2000 LH2000

Високо квалитетниот TERM 2000 L&H е сега достапен со специјален ефект на осветлуванје.Шест различни бои на светло овозможуваат да се создаде перфектна атмосфера, идеално за надворешно служење (кетеринг) или создавање обоено расположение во домот.

TERM2000

Греачот TERM 1300 е помала и полесна ватијанта од TERM серијата греачи. Благодарение на неговите мали димензии овој модел може да се смести во помали објекти, соби, површини како и да се интегрира во чадор или тенда систем.

SMART TOWER silver

SMART TOWER со интегриран контролер SMART TOWER повекенаменски грач од прва класа кој наоѓа примена како кај домашните така и кај бизнис и индустриските корисници.
Вграден димер за регулација.

TERM2000

TERM 2000 со нова заштита категорија IP67 Иновација: новиот целосно водоотпорен, TERM 2000 IP67 е дизајниран и опремен со специјална gold-tube (златна цефка). Поради неговиот отворен дизајн (без стакло) TERM 2000 IP-67 постигнува многу голема издржливост, до 5000 работни саати. Елегантен, компактен и лесен за употреба, овој греач е направен за едноставно греење во надворешни услови. Идеално е приспособен за интегрирање на систем со тенди или чадори. Во зависност од потребите TERM 2000 IP-67 може да се комбинира со два или три греачи

TERM2000 C

Преносливата верзија од TERM 2000 е спесијално дизајнирана за лесно и ефективно греење или сушење на боја и други матерјали. Со тежина од само 1,5 килограми лесно се пренесува на било која локација. Може да се користи хоризонтално и вертикално.

Strut bracket white

BH_SMART tripod silver