NORMIST Дистрибутер

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е официјален дистрибутер на НОРМИСТ во Бугарија и Македонија

Добредојдовте во ДИГИТАЛ СИСТЕМИ ...

Intro image

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е компанија специјализирана за разладување на отворени простори со висока влажност на воздухот користејќи го самиот водух, што предизвикува ладење дури и во реоните со највисока влажност.. ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е официјален дистрибутер на НОРМИСТ во Бугарија и Македонија. Normist е интернационално признат бренд како иноватор и производител на опрема за ладење и мистинг.What we offer PDF Catalog >>>>


Наши Клиенти

Cafe Intermezzo
Café Intermezzo
Cafe Ciao
Café Ciao
Cafe Trend
Café Trend
Cafe Experience
Café Experience
Cafe Drama
Café Drama
Cafe Martini
Café Martini
Cafe Skopje
Café Skopje
Cafe Shkupi
Café Shkupi
Cafe Stage
Café Stage
Sushi Bar
Sushi Bar
Staro Bure
Staro Bure
Lounge Bar
Lounge Bar