NORMIST Дистрибутер

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е официјален дистрибутер на НОРМИСТ во Бугарија и Македонија

Угостителство

Задржете ги своите гости и во летните месеци, во најголемата жештина, кога обично сите ресторани и кафе-барови се потполно празни. Понудете им пријатен сончев тропски амбиент и свеж воздух и во вашиот град, во вашиот локал.

Повеќе

Плажи и базени

Плажите и базените се омилено место за разонода во жешките летни месеци - направете го тоа уживање комплетно со системот за надворешно разладување така што нема да има потреба од постојано скокање во базен или туширање.

Повеќе

Резиденции и викендици

Со системот за надворешно разладување, уживајте во својот двор, викендица, отворен базен, летниковец и во најголемите летни жештини.

Повеќе

Индустриски објекти

Разладувањето и контрола на влажноста на воздухот може значително да ја зголемат продуктивноста во индустриските гранки како што се текстилната, дрвната, и индустријата за хартија, а се еден од најбитните делови од системот во поедини индустриски гранки.

Повеќе

Фарми и кокошарници

Мистинг системот го решава и еден од најголемите проблеми во фармите за животни - подрачјето на термален комфорт, вон кое животните го менуваат своето однесување, начинот на исхрана, метаболизмот и најважно од се - квалитетот и квантитетот
во производството.

Повеќе