NORMIST Дистрибутер

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е официјален дистрибутер на НОРМИСТ во Бугарија и Македонија

Резиденции и викендици

Intro image
Ладење за Вашите домови, резиденции, дворови

Сопственици на куќи и резиденции... дали сте подготвени за уште едно долго топло лето? Доколку имате станбена површина со сопствен двор кој во летниот период постанува непријатен и неупотреблив, тогаш ДИГИТАЛ СИСТЕМИ има решение за вас. Сега можете да имате систем за ладење на отворени простори, кој ќе го излади околниот воздух многу брзо - веднаш ќе можете да ја почуствувате разликата.

Секое лето сакаме да ги искористиме предностите на топлото време и да уживаме во нашите отворени дворови. Но, нашите лета се прилично топли и непријатни, така што е тешко возможно да се ужива во скара, да се забавува со пријателите или пак едноставно да се релаксира надвор на отворено.

Со ДИГИТАЛ СИСТЕМИ домашните и резиденцијални системи ќе добиете инстант спас од летните жештини, разладувајќи ве до 15 степени Целзиусови, што ќе ви овозможи да уживате навор на отворено во текот на летните месеци. Претворете го вашиот двор во оаза за освежување со ДИГИТАЛ СИСТЕМИ домашните и резиденцијални системи.

Кои се придобивките од ДИГИТАЛ СИСТЕМИ домашните и резиденцијални системи?
 • Зголемете ја вашата удобност ниво во своите отворени дворови
 • Регулирање на температурата на природен и ефективен начин
 • Уживајте со Вашите гости во тек на летото до неверојатни 15°C
 • Создадете релаксирачки амбиент
 • Одвратете ги досадните муви и инсекти
 • Намалете ја количината на прав и полен
 • Овој тип на систем нема да ве намокри, туку само ќе ве разлади!

Вашиот Систем е совршен за:
 • скара во жешките летни денови
 • Милениците го обожаваат
 • Вашиот растенија ќе го сакаат исто така!
 • Визуелно изгледа естетски
 • Енергетски е ефикасен
 • Еколошки систем, со минимални потрошувачката на вода
 • Лесно се одржува
 • Системот има квалитетна опрема
 • Едноставна операција
Инсталирајте сега и победете ги летните горештини, ЈАВЕТЕ СЕ НА +389 2 6138 488