NORMIST Дистрибутер

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е официјален дистрибутер на НОРМИСТ во Бугарија и Македонија

Трговија

Intro image
Зголеми ја својата продажба и профит со свежи, здрави и подолготрајни производи!

Како резултат на дехидратацијата, тежината на свежата храна опаѓа значително: зеленчукот може да го изгуби помеѓу 15 и 58% од тежината, месото може да изгуби дури 15% од неговата тежина, рибата 12% и сирењето 15%. Дехидрираните производи го расипуваат имиџот на свежина и сериозно влијаат на резултатите од продажбата на свежа храна на мало. Губењето на тежината на овој начин придонесува кон вештачки зголемена цена која ја плаќате, па со текот на времето и финансиските последици кои се резултат од ова се прилично големи.

Со нашите системи, може да понудите на вашите клиенти свежи производи што изгледаат исто како директно дојдени од градината. Во ДИГИТАЛ СИСТЕМИ ние се држиме до ставот дека клучот за зголемена продажба и подолг рок на траење е зачувување на производот свеж и привлечен. Исто така, тврдиме дека да се биде прв во нешто и да се има конкурентски дух е од клучно значење за долгорочен раст и успех на вашиот бизнис.

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ системите со висок притисок за атомизација на водата ви ја обезбедува таа предност.
ДИГИТАЛ СИСТЕМИ системите за навлажнување нудат значителни бенефиции за трговците на свежи производи: губење на тежината е намалена на дури 90% и свежината е продолжена до 72 часа, со што добива и Вашиот муштерија! Купувачот може да изберете квалитетно свежо овошје и зеленчук од Вашата продавница која изгледа попривлечна, а продуктите се свежи, чисти и хранливи.

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ системот за навлажнување нуди:
 • Одржување на вистинското ниво на влага во текот на складирањето и продажбата 
 • Спречување на вашите производи да дехидрираат, да се зголеми влажноста и намали испарувањето на водата
 • Одржување на тежината, квалитетот и свежината
 • Подобрување на вашата профитабилност со помалку расипани производи и отпад
 • Зголемување на продажбата со задржување на квалитетот на производот и свежина
 • Привлекување на повеќе клиенти со евидентна свежина на вашиот производ
 • Задржување на хранливите материи, изглед и свежина, овозможувајќи ви да го испорачате најдобриот производ за вашите клиенти и да ги задржите да се вратат повторно токму кај трговецот со најдобар производ


 • Зголеми рокот на траење на вашиот производ а со тоа максимизирање на вашата инвестиција
 • Редуцирање на времето поминато во рачно влажнење производи, а со тоа заштеда на време и пари
 • Минимизирање на потрошувачка на вода
 • Ниски оперативни трошоци, потрошувачката на енергија е многу ниска
 • Задоволување на вашите бизнис потреби, барања и планови со сопствен систем
Докажани резултати за брз поврат на вашата инвестиција, ЈАВЕТЕ СЕ НА +389 2 6138 488