NORMIST Дистрибутер

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е официјален дистрибутер на НОРМИСТ во Бугарија и Македонија

Угостителство

Intro image
Обезбедете на Вашите клиенти ладен и пријатен амбиент во вашите отворени објекти и тераси


Летниот угостителски бизнис е многу критичен во локалите со отворени тераси и летни бавчи. Кога се зголемуваат температурите овие простори стануваат премногу топли и неудобни за клиентите, па се ризикува да бидат принудени да бараат поладна или климатизирана алтернатива. Мистинг системите во светот претставуваат вистинско решение за иновативните бизнис менаџери.

Со овозможено ослободување на топлината можете ваквите неискористливи локации да ги претворите во пријатна средина за опуштање со што не само што ќе ги намалите загубите туку ќе го зголемите и непланираниот профит во лето. Да привлечеме заедно многу повеќе клиенти во вашиот локал и да ги задржиме таму со тоа што ќе им обезбедиме свеж, пријатен, опуштен амбиент без инсекти, само со нашите ДИГИТАЛ СИСТЕМИ мистинг системи.

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ Системите за надворешно разладување овозможуваат:
 • Намалување на температурата на вашите надворешни локали и до 15 ° C за да им обезбедите на своите клиенти кул и опуштен амбиент


 • Подобрување на впечатокот на клиентот и работните услови на вработените во вашиот надворешен простор
 • Зголемување на лојалноста на клиентите овозможувајќи им услови на оаза со пријатни услови во периодот на летните горештини


 • Вашите клиенти ќе се задржуваат подолго време од вообичаено и нормално ќе трошат повеќе, со што се добива директно зголемување на профитот


 • На природен начин потиснете ги чадот и другите мириси со што ќе обезбедите поздрава животна средина
 • На природен начин ќе ги одвратите летачките инсекти со што им нудите на Вашите вашите клиенти поголем комодитет


 • Автоматски вашиот локал станува место каде клиентот ќе сака повторно да се врати, а привлекувате и нови клиенти со подобрениот имиџ и услови, многукратно зголемувајќи го Вашиот профит

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ Системот за надворешно разладување:
 • Ви помага да одржите стабилен приход во текот на годината
 • Економичен е и сигурен
 • Привлекува и случајни минувачи
 • Визуелно атрактивен и ефектен
 • Енергетски ефикасен и еколошки, со минимална потрошувачка на вода
 • Изграден е од квалитетна опрема
 • Потребно е само минимално одржување

ДИГИТАЛ СИСТЕМИ Системот за надворешно разладување е идеален за:
 • Ресторани со отворени тераси, летни бавчи и барови, базени
 • Хотели
 • Спортски игралишта
 • Бифеа и кафетерии во училиштата
 • Пивници со отворени тераси
 • Забавни паркови
Инсталирајте СЕГА и победете ја летната жештина, ЈАВЕТЕ СЕ НА +389 2 6138 488