ДИГИТАЛ СИСТЕМИ е компанија специјализирана за разладување на отворени простори со висока влажност на воздухот користејќи го самиот водух, што предизвикува ладење дури и во реоните со највисока влажност.

* Секоја инсталација има специфичен дизајн и е изработена професионално
* Доказ за нашиот квалитет и професионалност е лиценцата на НОРМИСТ која ја имаме за дури три од Балканските земји.
* Нашите клиенти се всушност тие кои профитираат од овој бизнис

ВИЗИЈА: Ние сакаме да бидеме најдобриот иајголемиот играч во оваа професија, вклучувајќи ги и сите негови примени.

МИСИЈА: Ние сакаме да се фокусираме на обезбедување на првокласни продукти и услуги на нашите клиенти во иновативни, исплатливи решенија кај кои не е правен никаков компромис во однос на квалитетот.

Како резултат на нашата професионална работа, потпишавме ексклузивен договор за официјален дистрибутер на светски познатата фирма НОРМИСТ од Турција ( www.normist-tr.com), и тоа за Бугарија и Македонија.
НОРМИСТ е интернационално признат бренд како иноватор и производител на опрема за ладење и мистинг, специјализиран за производство на системи за адијабатско ладење на воздухот со водена магла, почнувајќи во 2000 година. Високиот квалитет и конкурентната цена му ги отворија вратите на повеќе од 60 земји од светот каде што ја продава својата опрема.

Ве молиме погледнете ги нашите референци и Фото-Галерија , во кои е прикажан дел од нашите клиенти, проекти и системи!

Фото-Галерија